Kuala Lunpur

Så skönt att höra att Julia har kommit hem ordentligt och att hennes resa gick bra. Ganska avundsjuk på att hon fick det så lyxigt men det är hon helt klart värd! 
Tack för de bästa månaderna i mitt liv och jag hoppas verkligen att du har det riktigt bra där hemma! 
Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt både här i bloggen och på vårt instagramkonto. ❤️

I fredags satte jag mig i taxin på väg till flygplatsen för att flyga från Singapore till Kuala Lumpur. När jag satt där kom jag på att Julia inte var bredvid mig och då kom tårarna. Tänk att vi har rest tillsammans så länge och nu är det slut för den här gången. 
Väl framme i Kuala Lumpur var det bara att svälja tårarna och försöka hitta till hostelet där jag skulle bo under natten.
Efter tre timmar var av två timmar på buss och tåg samt ett bra tag med att gå i cirklar kom jag äntligen fram till Reggae Mansion där jag skulle bo. Det stället är precis som det låter ett riktigt chill hostel med marmorgolv, häftiga trappor samt 24 bäddars rum med egna kojor.
Så fort jag kom in i rummet jag skulle bo i började jag prata med tre tyska killar och det tog inte lång tid innan vi kom fram till att vi alla var dansare. Precis innan jag skulle slänga mig i duschen frågade två av dem om jag ville hänga med till Bate Caves så det var bara att skuta upp duschplanerna och sticka. Innan vi åkte tog vi en lunch på en indiskrestaurang. Supergod mat för 10kr. 
Efter 30 minuters resa kom vi fram. Guldstatyn var så häftigt och man känner sig väldigt liten bredvid den. 
Vi bestämde oss, trotts att vi alla tre var väldigt trötta i benen, att gå upp för trapporna och kolla i grottan. Eftersom jag inte hade långbyxor på mig fick jag hyra en sarong att knyta runt midjan. Det var en väldigt massiv grotta men inte så jättemycket att se inuti. 
När vi kom ner tog vi en del foton framför statyn och sen begav vi oss tillbaka till hostelet. Tyvärr så har inte jag fotona så de får bli någon annan gång.
Där blev det två timmars stretching innan vi duschade och vid midnatt gick vi till Chinatown och åt lite middag innan vi tog en halvtimmes promenad till tvillingtornen. Äntligen fick jag se dem, har väntar på det i så många år nu! 
När vi kom tillbaka till hostelet gick vi upp till den rooftop bar där festen var i full gång. Jag stannade där till strax före kl 4 men drack bara vatten då jag skulle upp vid kl 6 för att åka till flygplatsen och flyga vidare till Kalibo, Filippinerna. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thegark.blogg.se

Följ oss under vår resa då vi ska ta med er på spännande upplevelser, allt från fritt fall från 15000ft till magiska dyk på havets botten! Resan börjar den 11.01.2015 med ett flyg från Stockholm, Sverige, till Auckland, Nya Zeeland, häng med!!

RSS 2.0