Ona - dag 2-5, Apo reef

Vid 10 på förmiddagen kom vi fram till  Apo reef och Apo Island som var vår första dykplats. Så det var bara att ta på sig utrustningen och hoppa i vattnet för att se vad för spännande vi skulle hitta här. Och redan det första dyket överaskade med hur mycket man kunde se. Färgerna var helt fantastiska och det är så härligt att se vilket fantastiskt liv det är där nere. Känns som man befinner sig i ett jätteakvarium och det blev ju bara bättre när man fick se både två olika typer av revhaj samt ett par sköldpaddor. 

Sen väntade som vanligt en underbar måltid på båten innan vi hoppade ner i vattnet igen. Och så fortsatte dag 2-5 med fyra dyk om dagen. Man levde verkligen ett riktigt bra liv med inga bekymmer.

Vi letade även efter hammarhaj under resan men såg bara en på avstånd tyvärr. Bättre lycka nästa gång. 

Vi gjorde tre stycken vrakdyk under båtturen också. Eftersom de är på den norra sidan av ön så kommer inte så många dykare dit vilket gör det väldigt orört och häftigt. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thegark.blogg.se

Följ oss under vår resa då vi ska ta med er på spännande upplevelser, allt från fritt fall från 15000ft till magiska dyk på havets botten! Resan börjar den 11.01.2015 med ett flyg från Stockholm, Sverige, till Auckland, Nya Zeeland, häng med!!

RSS 2.0