Ons - dag 1

I onsdags började resan med att vi mötte upp hela gänget som skulle med på liveaborden på en jättemysig restaurang ute på en pir. Efter att ha skrivit på alla papper och betalat det sista hämtade speedboaten upp oss och körde oss till båten. Det var jag, Patrik, en norsk och en finsk kille, en tjeckisk och en Sweisisk tjej samt ett par från Hong Kong som var gäster på båten. Vi fick våra hytter och en rundvisning av båten. Som ni ser på bilderna så var den väldigt lyxig och hemtrevlig. 
Innan vi började vår färd fick vi en himmelsk lunch som den lokala kocken lagade. Sen bar det av mot vår första dykplats som var precis utanför Coron town. Var ett riktigt bra dyk även om det bara var ett testdyk och utrustningen man hyrde för 40kr/dag var super. Efter dyket väntade ett litet mellanmål som bestod utav friterad banan, typ som vårrullar fast med banan istället, det är något jag själv gör hemma ibland så det var en riktig hitt. Sen kollade vi på solnedgången för att sedan klockan 19 hoppa i vattnet och göra ett nattdyk. Även detta dyk var över förväntan och när man kom upp lite frusen och trött och en minst lika god måltid väntade igen var man bara i rena paradiset! 

Första natten gick sådär då det gungade väldigt mycket och var sjukt varmt men några timmar blev det allt. Klockan 5 på natten började färden upp norr om ön mot Apo reef. Det tog oss 5 timmar att åka dit och vad som hände där står i nästa inlägg.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thegark.blogg.se

Följ oss under vår resa då vi ska ta med er på spännande upplevelser, allt från fritt fall från 15000ft till magiska dyk på havets botten! Resan börjar den 11.01.2015 med ett flyg från Stockholm, Sverige, till Auckland, Nya Zeeland, häng med!!

RSS 2.0