Här tar vi en timme i taget

Natten till igår gick väldigt bra då Julia fick morfin så hon kunde sova. Vi kämpade oss fram till kl 9 då ortopeden skulle komma och lägga om armen men vi fick då besked att den skulle skutas fram ett par timmar på grund av ett akutfall på ett annat sjukhus. När han väl kom och la om armen kände jag (Emma) att det var konstigt när man har ett så kraftigt benbrott som Julia har men han bara behöver lägga en gipsskena för att det ska bli bra. Men det är han som kan och inte vi så vi litade på honom. Lite senare mot kvällen ringer Julias försäkringsbolag och vi får prata med läkaren där som tittat på den medicinska rapporten och höll inte alls med ortopeden här. Så nu har vi packat våra väskor för kl 13 idag blir vi hämtade för att flygas till ett sjukhus i Singapore för vidare operation. Vidare uppdatering kommer senare men vi båda känner att vi är i goda händer nu när försäkringsbolaget har gått in och fixar förflyttning mm.
Sara
2015-03-19 @ 05:29:44

Vad skönt att försäkringsbolaget kliver in och styr upp! Det här var ju inte riktigt det äventyr ni hade hoppats på, men det är bra att ni tar det lugnt och som det kommer. Det här är ju också en erfarenhet. Emma, om du beslutar dig för att åka vidare, se till att du reser tillsammans med någon. Annars kanske ni kan ta en kortare resa lite senare? Stor kram till er båda!

Tina
2015-03-19 @ 06:59:17

Krya på dig! Hoppas allt ordnar sig till slut!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thegark.blogg.se

Följ oss under vår resa då vi ska ta med er på spännande upplevelser, allt från fritt fall från 15000ft till magiska dyk på havets botten! Resan börjar den 11.01.2015 med ett flyg från Stockholm, Sverige, till Auckland, Nya Zeeland, häng med!!

RSS 2.0