Väntan och väntan och mer väntan

Just nu är Julia inne i operationssalen och får en metallplatta inopererad i armen för att placera benen rätt. Det har tagit två timmar än så länge men hon ska snart vara på väg till uppvaket. Väntan har varit lång men det ska bli skönt att träffa henne snart igen.
Gårdagens transport till Singapore gick jättebra. De kom och hämtade oss med ambulans för att skjutsa oss till ambulansplatet som skulle flyga oss hit. 
Personalen som hade hand om oss var så snälla och väldigt duktiga. Medan Julia låg och vilade i planet satt jag och pratade med kaptenen och han förklarade allt han gjorde under resan så jag kunde hänga med. Väldigt intressant! Han var också väldigt generös och överöste oss med saker på flyget: allt från mat och dricka under flyget till kakor och godsaker som vi fick ta med oss till sjukhuset. Koalakakorna som man ser på bilden är mina favoritkakor från att jag var barn så det var är så glad överraskning att få äta dem igen!
Väl framme här tog de nya röntgenbilder och då kunde vi se att benen inte alls låg på plats och "ortopeden" på Lombok inte hade gjort något bra jobb. Natten gick bra och Julia kunde verkligen sova ut vilket hon verkligen behövde! Imorse kom doktorn som utför operationen förbi och förklarade vad han skulle göra under operationen och när Julia skulle börja fasta. Sen under dagen har Julia äntligen fått duscha av sig all de sista sjögräset som vi inte lyckats få bort och sen kl 12 idag har hon fastat. Vi har båda två sovit en del under dagen och lyssnat på mängder av podcasts. 

Inför operationen var jag nog mer nervös än Julia så det kanske är en bra sak. Vidare uppdatering kommer kanske senare ikväll om vi orkar eller imorgon när vi båda har fått sova ut lite. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

thegark.blogg.se

Följ oss under vår resa då vi ska ta med er på spännande upplevelser, allt från fritt fall från 15000ft till magiska dyk på havets botten! Resan börjar den 11.01.2015 med ett flyg från Stockholm, Sverige, till Auckland, Nya Zeeland, häng med!!

RSS 2.0