Tack och hej!

Efter två och en halv månaders resande har Emma och jag nu skiljts åt. Emma fortsätter idag till Kuala Lumpur medan jag åker hem till Sverige imorgon kväll så att min arm får läka ordentligt. Försäkringsbolaget har varit otroligt hjälpsamma under den här tiden, det var de som fixade ambulansflyget, operationen mm och nu har de bokat in mig i business class på flygplanen med rullstolstransport(lol) på flygplatserna. Jag är riktigt taggad på att testa business så flygresorna lär inte bli så jobbiga.

Det är mycket blandade känslor inför att åka hem, väldigt sorgligt och tråkigt att skiljas från Emma och att jag inte får se och göra allt som vi hade planerat men samtidigt ska det bli så otroligt skönt att få komma hem och äta svensk mat, träffa vänner och familj och framför allt slippa sjukhuset. Det börjar bli väldigt långtråkigt, speciellt nu när Emma har åkt men jag försöker hålla mig sysselsatt med lite armövningar och podcast lyssning. 

De senaste dagarna har Emma kommit hit efter lunch och så har vi gjort lite olika aktiviteter. Ena dagen åkte vi till Raffles Hotel där vi drack Singapore Slings, jag tog en virgin pga alla mediciner men den var lika god för det! 
En annan dag var vi och shoppade i ett jättestort och fancy shoppingcentrum. Lite shopping blev det och en mumsig smoothie till mellanmål.

Igår hade vi vår avslutningskväll så då gick vi på bio och kollade på Insurgent. Innan bion var Emma sugen på grönt te och jag fick syn på jättestora chokladbollar så vi köpte en för att testa. Det var något kakaktigt med choklad som man fick hamra sönder innan man åt, väldigt spännande och gott.
Efter bion åt vi sushi på en japansk restaurang. Vi tog en sashimi sushi och en friterad krabbsushi och delade på, otroligt gott! 
Sen var det dags att säga hejdå men det kändes så overkligt så det blev faktiskt inga tårar men de kommer nog lite senare.
Nu vill jag tacka Emma för en underbar resa så länge den varade och ett stort lycka till på alla äventyr du har framför dig! Håll oss uppdaterade här på bloggen för nu tackar jag för mig eftersom att min resa slutar här.

Puss och kram💕

thegark.blogg.se

Följ oss under vår resa då vi ska ta med er på spännande upplevelser, allt från fritt fall från 15000ft till magiska dyk på havets botten! Resan börjar den 11.01.2015 med ett flyg från Stockholm, Sverige, till Auckland, Nya Zeeland, häng med!!

RSS 2.0